Pakistan

AQuistan Han vingut com van venir molts altres, del nord i del sud de mes enllà i no ens preocupen les fronteres

Gracies per el teu interès  per les teves idees (vols omplir el formulari?)  i per els teus comentaris (afegeix  al peu de la pagina) 

 • La Comisió DIVER SI TAT de la Associació InnoGran promociona el Cicle Converses X Entendre amb persones Nou Vingudes en els territoris on hi viuen
 • Barcelona té la comunitat pakistanesa a Espanya amb oficialment més de 13.000 habitants, el 90% dels quals són homes. 

  Fora de la Gran Bretanya, Barcelona és la ciutat amb la població més concentrada dels pakistanesos a Europa. Aquí hi ha un parell d'enllaços interessants sobre la vaig trobar.

  Desi Salsa a Barcelona per Shakir Salma


  Després de viure aquí una mica vaig començar a sentir que el Barcelona tenia probablement la major concentració d'immigrants pakistanesos a tot Espanya, la majoria d'homes, molts dels quals semblava venir des del Punjab. Recentment he descobert un parell d'informes interessants que realment confirmar aquestes percepcions: el multiculturalisme i la salut i la Immigració, Educació i mercat de treball . Per exemple, la primera sosté que el 95% dels pakistanesos a Barcelona són homes i no només des del Punjab, sinó d'una ciutat en particular allà - Gujrat . La part demandant segon informe que el 69% dels pakistanesos que viuen a Espanya viuen a la província de Barcelona.

  Vegeu també

 • La Comunitat discreta pakistanesa de Barcelona CREIX cessar el pecat (La Vanguardia)

 • Wikipedia pakistanesos van començar a establir-se a Espanya, principalment al centre de la ciutat de Barcelona, ja en la dècada de 1970, i la majoria dels pakistanesos a Espanya encara hi resideixen ... 
 • Vídeo de pakistanesos a Barcelona (8 minuts) Una mirada a l'emigració recent del Pakistan a Barcelona, Espanya ... se centra en les comunitats, les connexions i les oportunitats de treball subterrani per als immigrants nouvinguts a Espanya.
 • Els problemes de Ràdio Pakcelona
 • Barcelona Islàmica (Metropolitana de Barcelona)

 • Punjabi és la primera llengua més comú entre els pakistanesos a Espanya, reportat per el 63,6% del grup d'estudi d'una a Barcelona ....
 •  Ver los 124 resultados de punjab (complicitats ++ ) Más lugares populares »


 • Ver mapa más grande

  Rutes sugerides

  1. 1.
   4 días y 10 horas
   A14
   9.154 km
  2. 2.
   4 días y 15 horas
   E80
   9.660 km

  S''estan mostrant 1 elements
  InnoGran, Associació sense animo de lucre t'anima a entendre la cultura i els costums de Nous Vinguts de paisos asiatics. Estas interes@T ? deixa el teu email i digans quin pais !!emailets ?Vas nàixer en la decada dels ?
  Ordena 
   
  Ordena 
   
  Ordena 
   
  Ordena 
   
  InnoGran, Associació sense animo de lucre t'anima a entendre la cultura i els costums de Nous Vinguts de paisos asiatics. Estas interes@T ? deixa el teu email i digans quin pais !!emailets ?Vas nàixer en la decada dels ?
  Pakistan Mentor@Orientator.org un home 50's 
  S''estan mostrant 1 elements
  Comments